Wahl praktijk voor psychotherapie

Barbara Wahl
Janskerkhof 15, Utrecht
Tel: 06-10425146

www.barbarawahl.nl
praktijkwahl@gmail.com

(Studie) Psychotherapeut/Systeemtherapeut; Psychotherapeut: BIG 89057007016;
Schematherapie, EFT therapeut, Basistrainer mindfulness, registratie supervisoren –leertherapeut; NVRG/NVP

Contact maken, aanwezig en bereikbaar zijn, met elkaar kunnen samen werken, opbouw van een werkrelatie, de ander ontmoeten zijn voor mij belangrijke elementen van psychotherapie.

Wie is de ander in context van zijn omgeving. Hoe kan ik ondersteunen bij het zoeken van verloren krachten, zodat het eigen ontwikkel en groeiproces weer opgepakt en voortgezet kan worden.

In het algemeen is een psychotherapeutische behandeling gericht op het opheffen, verminderen en of beter leren omgaan met psychische problemen conflicten, stoornissen en klachten.

In onderling overleg bepalen wij wat het concrete doel van uw behandeling, jullie behandeling moet zijn. Hoe lang de behandeling duurt hoeveel zittingen er plaats vinden.

De afspraken worden vastgelegd in een behandelovereenkomst.

Registraties

 

Lidmaatschappen beroepsverenigingen

    • NVP, NVRG

Behandelmethoden

Gebruik makend van integratieve technieken, waarbij ik opgeleid ben in de psychodynamische psychotherapie, systeemtherapie , cliënt centered en de laatste jaren in de schematherapie, EFT en in de mindfulness methodiek.
Ik heb veel gewerkt met adolescenten en hun ouders en ben opgeleid in de verschillende methodieken om met gezinnen in verschillende fasen van het gezin te werken.
Ik heb in het verleden zowel met adolescenten, als volwassenen gewerkt, cliënten behandelt met stemmingsklachten, cliënten met een negatief zelfbeeld, persoonlijkheidsproblematiek, emotieregulatieklachten. Ik zie mensen individueel als ook partners en gezinnen.
Niet gecontracteerde zorg, geen contracten met verzekeraars. De hoogte van de vergoeding die betaald wordt door de verzekeraar is daarom afhankelijk van het soort zorgverzekering dat afgesloten is .

Gespecialiseerd in de behandeling van

 

Vergoeding: